shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : £0.00
View Cart Check Out

Staff 2021-2022: Entrenadors

Us presentem els entrenadors del QER per la temporada 2021-2022, una part essencial de l’staff tècnic del club. Els entrenadors d’aquest any treballaran sota la direcció de la Comissió Esportiva i Social del club, coordinada per Pedro Castilla, responsable de la branca de competició, i Santiago Lisorti, responsable de la branca de formació. També cal destacar la figura de Gustavo Saleme, antic entrenador del S12, que passa a ser l’entrenador tècnic transversal en totes les categories de l’Escola. Saleme serà el responsable, juntament a Lisorti, de supervisar i col·laborar amb tots els entrenadors de l’àrea formativa del club per avaluar la correcta progressió de les categories del club. Fora d’això, el cos d’entrenadors de l’Escola es manté força estable, amb alguns petits canvis per ajustar les noves responsabilitats de Saleme i Lisorti.

En les categories competitives hi ha força canvis. David Nicolas passa a ser l’entrenador del Sènior Masculí A, Lisorti Sènior Masculí B i Castilla del S18. Castilla, davant la manca d’entrenadors, també contribuirà al desenvolupament dels equips S16 i Sènior Femení. En la categoria S16, Martí Arranz continuarà desenvolupant la seva tasca d’entrenador com la darrera temporada. Per altra banda, Cédric Armand Gambier s’incorpora oficialment al cos d’entrenadors, després de responsabilitzar-se del Sènior Femení a finals de la darrera temporada, amb l’objectiu de formar un equip competitiu de cara a finals d’any.

CATEGORIA ENTRENADOR/A PRINCIPAL ENTRENADOR/A AJUDANT
S8 Rocío Navarrete Firusa López
S10 Artús del Valle Gregorio “Gregor” Barba
Ricard “Ricky” Sagué
S12 Ian Jeffrey Antonio “Tonio” Gómez
Enrique “Kike” Martin
S14 Lluís Vall Pol Soria
Pau Garrido Martínez
S16 Martí Arranz Pedro Castilla
S18 Pedro Castilla Martí Arranz
Sènior Femení Cédric Armand Gambier Pedro Castilla
Sènior Masculí B Santiago “Santi” Lisorti Frederic Donche
Alfredo García
Sènior Masculí A David “Nico” Nicolas Josep “Pitu” Just

 

Leave a Reply