shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : £0.00
View Cart Check Out

Patrocinadors

EMSA Tecnologia Química

Companyia fundada el 1981 i dedicada al comerç internacional i a la distribució de productes químics per als mercats d’Espanya, Portugal i el nord d’Àfrica.

Compta amb tres unitats de negoci: Divisió Industrial, que dona servei a sectors diversos, Agroquímica i Nutrició Animal.

Actualment EMSA disposa d’una amplia presència als mercats on és present ja que ha sabut posicionar els seus productes com a proveïdor de referència.

http://emsaquimica.com/

GD Aparatos

GD Aparatos és una empresa especialitzada en el sector del gas. Nascuda el 1997, prové d’un consolidat negoci familiar que té el seu orígen el 1952.

Actualment, GD Aparatos opera al mercat del gas des de les seves tres vessants principals: la fabricació de cremadors de gas, la comercialització d’accessoris per a instal·lacions de gas i la distribució de gasos industrials.

https://gdaparatos.com/

Saltratos

Saltratos, marca farmacèutica especialista en la cura dels peus des de 1921, ofereix una completa gama de productes específicament formulats per als peus i de venda a farmàcies i parafarmàcies.

Per a cada problema dels peus, Saltratos disposa d’una solució específica i eficaç.

http://www.saltratos.com/

Col·laboradors

Home Carwash

Home Carwash és referent en la neteja de vehicles des de el 2004 gràcies a l’oferta personalitzada que ofereixen als seus clients.

El sistema de neteja basat en el rentat a mà els permet ser pioners en el servei a domicili, 100% ecològic i sense fer servir aigua.

http://www.homecarwashbcn.com/

Pic Negre

Pic Negre està format per una xarxa de 17 botigues físiques repartides per tot Andorra especialitzades en el lloguer i venda de material d’esquí i snowboard.

https://www.picnegre.com/

Ménage à trois

Ménage à trois és un cèntric restaurant de la ciutat de Barcelona que té el desig de combinar tres conceptes “La música”, “l’Art” i “el Menjar

http://www.menageatrois.es/