shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : £0.00
View Cart Check Out

Crònica | Sub 14 vs CAT Central, 18/12/21

Text de Pau Garrido, entrenador assistent del QER Sub14

Resultat: QER 43 – 27 CAT Central

Entretingut partit el viscut avui a la Teixonera entre un molt bon QER i un CAT CENTRAL que ha fet un bon partit explotant bé les seves qualitats.

Els primers minuts han estat de domini dels visitants aprofitant la seva superioritat física i aconseguint fer dues marques entrant per davantera després d’un bon nombre de fases que no s’han pogut aturar.

En aquest moment i amb un preocupant 0-12 al marcador, ha arribat l’inici de què seria una de les millors, per no dir la millor, estona de joc de la temporada. Molt bona pressió sense deixar avançar als seus davanters i sense deixar pensar a la seva línia. S’ha passat al 12-12 després de les marques d’en Victor H., en Jonathan i una transformació d’en Nachete. Tot seguit ha arribat la tercera marca dels de la Catalunya central per posar el 12-17, però el festival de bon joc, lluny d’acabar-se, ha continuat amb una gran feina de davantera amb les percussions d’en Victor H., els placatges baixos d’en Nil, l’empenta d’en Miguel, la potència d’en Rezo, els rucks defensats i robats del Cast, la decisió i l’entrega de l’Elias, la intensitat d’en Dalmau i la potència d’en Jonathan. Pel que fa als ¾, la seguretat de l’Elsa, la disciplina de l’Ignacio S., la pilleria i el desgast d’en Roger, la càtedra en off-loads d’en Nachete, la desvergonya d’en Guillem i la seguretat darrera i davant d’en Joan… que s’han convertit en marques d’en Joan, en Roger i en Jonathan (les dues darreres, transformades pel Nachete) per arribar al descans amb un merescut 31-17 que treia una miqueta els nervis (als jugadors, no pas als entrenadors) de cara a la segona part.

Després del descans, partit més complicat, amb uns visitants reorganitzats i tornant a jugar per davant i posant problemes als nostres amb incursions dels seus números 9 i 10 que posaven en problemes a la defensa local, i amb percussions potents de la seva primera línia que s’ha imposat en les melés i en el joc obert per la seva enorme diferència física i per un joc més dinàmic que l’ofert durant la segona part del primer temps. Tot i això, el marcador s’ha tornat a moure en favor dels químics amb dues marques, una d’en Joan amb una de les curses a les quals ens acostuma a obsequiar entrant com un coet des del 15 (transformada pel Nachete) i una entrada magnífica i plena de potència d’en Jonathan, que posaven el 43-17 al marcador. D’aquí al final, entrada dels recanvis l’ordre i les ganes d’en Pau, l’entrega de l’Estel i en Gerard, la velocitat de l’Ivan i novament treball dur i cansat per intentar parar les seves envestides, que cada cop eren més fortes i potents en uns darrers minuts en què han sabut tornar al seu joc inicial i fer mal, aconseguint dues marques que deixaven el 43-27 final i que ens priven d’un bonus ofensiu que, per entrega i bon joc, hagués estat la cirereta final a un espectacular matí de rugbi.

En resum, partit entretingut, molt bon joc durant molt bona part del mateix que ens deixa amb moltes ganes de tornar a entrenar i jugar per continuar amb aquesta espectacular millora que ens estan oferint les nostres jugadores i els nostres jugadors!!

Molt agraïts també al conjunt visitant pel seu partit i pel seu comportament dins i fora del camp, un autèntic plaer gaudir de matins de rugbi amb companys i companyes com ells.

Molt bones festes i ens veiem al camp!

Salut i rugbi!!!

P.D.: Aimar, Pablo, David, Miquel, Lluc, Alba, Dana, Nacho, Nicolle, Biel i Nil C., esperem veure-us ben d’hora al camp per seguir gaudint tots plegats!!!

Leave a Reply